Over ons

Meer informatie over DeBehanger.nl

Mijn naam is Wim van der Meer. Sinds de jaren 80 ben ik in het bedrijf van mijn vader werkzaam als behanger-stoffeerder. Gaandeweg koos ik mijn eigen pad en heb ik mij verder ontwikkeld in meerdere disciplines zoals; schilderwerk, vloeren, raamdecoratie, het plaatsen van keukens en afbouw-, renovatiewerkzaamheden.

 

In de afgelopen 40 jaar het ik het meest bijzondere behangwerk gedaan in diverse mooie monumentale panden. Maar ook in ministeries en koninklijke gebouwen rondom Den Haag (o.a. koninklijke stallen). Behangen van hoge muren met Engels 'handbedruk' behang hebben wij meerdere keren aangebracht.  

 

Ik voer mijn werkzaamheden niet enkel op bijzondere locaties uit. Voor mij is iedere klant even belangrijk, ik zal het altijd zo perfect mogelijk doen.

Op dit moment zijn wij een professioneel team, bestaande uit mijn schoonzoon Patrick en een gepassioneerde schilder Kamal (roepnaam Ben). Met dit team is geen klus ons te veel. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service en de beste kwaliteit. U weet vooraf waar u aan toe bent door de heldere en transparante afspraken die we maken over het werk en de prijzen.

Voor vragen of een offerte kunt u contact met mij opnemen.

Door het gebruik van professioneel materiaal wordt aan veiligheid en gezondheid maximaal aandacht besteed. Duurzaamheid is bij ons geborgd o.a. door, daar waar mogelijk, met natuurlijke producten te werken en de afvalstoffen conform regelgeving af te (laten) voeren.

Behang

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Openingstijden
Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00